Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca celebren aquest dissabte el 75è aniversari al Liceu

L’acte es podrà veure en directe per Penedès Televisió a partir d’un quart de vuit del vespre.

Els Castellers de Vilafranca celebraran aquest dissabte al Gran Teatre del Liceu el seu gran acte institucional per commemorar els 75 anys de la colla i ho faran acompanyats dels Comediants, amb qui repassaran la història dels Verds.

La gal·la serà conduïda per la comunicadora Elisabet Carnicé i l’actor David Bagés i comptarà amb la música en directe de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya i del Quartet Mèlt. Amb l’acte dels Castellers de Vilafranca, dissabte serà la primera vegada que una colla castellera actua en un escenari com el del Gran Teatre del Liceu i confien poder cloure l’acte amb un 3d9f. Hi assistiran més d’un miler de persones entre castellers i acompanyants.

L’acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la presidenta del Parlament, Anna Erra, entre altres autoritats, i es podrà veure en directe per Penedès Televisió a partir d’un quart de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: