Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres empreses de l’Alt Penedès han rebut el guardó de la Cambra de Comerç de Barcelona per la seva trajectòria

La Cambra de Comerç de Barcelona ha reconegut la trajectòria de 147 empreses de la demarcació durant el Dia de la Cambra, celebrat aquest dimecres a la Casa Llotja de Mar.

En aquesta edició, tres empreses de l’Alt Penedès han rebut la placa commemorativa: la botiga de queviures gelidenca Vins i Licors Espinach, amb 75 anys d’activitat; i Electricitat Ocaña, de Vilafranca, i Fleer Española, d’Olesa de Bonesvalls, amb 50 anys d’antiguitat.

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del Conseller d’Economia en funcions, Andreu Mas-Colell, i del president de la Cambra, Miquel Valls, qui ha destacat la longevitat de les empreses gràcies a “empresaris i líders amb visió de futur i valentia que han transmès aquests valors a les noves generacions que els han seguit i les han fet arribar encara més lluny”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: