Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos celebra aquest cap de setmana les jornades europees del patrimoni

Santa Margarida i els Monjos se suma aquest cap de setmana, com cada any, a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades pel Consell d’Europa i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Les jornades, que compten amb el suport de l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, pretenen posar a l’abast del públic descobertes i vivències entorn el patrimoni local.

A Santa Margarida i els Monjos aquest any les jornades permetran visitar de forma gratuïta el Castell de Penyafort, dissabte 10 i diumenge dia 11 a 2/4 d’11 del matí, a 2/4 de 12 i a 2/4 d’1 del migdia. El públic podrà veure els diferents espais d’aquest edifici històric, casa natal de sant Raimon de Penyafort, actualment en procés de restauració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: