Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí de Mediona celebra el 50è aniversari de l’Escola Municipal Antoni Grau Minguell

El proper dia 31 d’octubre, i coincidint amb el dia de Sant Quintí, s’inaugurarà a Sant Quintí de Mediona l’exposició en homenatge al mestre Antoni Grau Minguell, de qui l’escola municipal va agafar el nom ara fa 50 anys.

Per celebrar aquesta efemèride, l’Ajuntament, conjuntament amb l’Escola Municipal Antoni Grau Minguell i la Biblioteca Municipal Joan Sardà i Lloret, ha organitzat una exposició en què es rememora la figura de l’estimat mestre i es recorden els últims 50 anys de l’escola municipal.

A tall de curiositat, cal destacar que va ser justament per Sant Quintí, el dia 31 d’octubre, quan fa 50 anys justos que es va inaugurar la llavors nova escola del municipi i se li va posar el nom del mestre; i serà 50 anys justos després que es farà l’exposició en clau d’homenatge.

L’exposició estarà situada durant un mes al Casal de la Gent Gran Joan Amades i comptarà amb una sèrie de panells informatius que repassaran la història de l’escola quintinenca a través de les diverses lleis educatives i també amb un seguit de material antic cedit per exalumnes, mestres i exmestres de l’escola. L’exposició serà gratuïta i oberta a tota la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: