Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lliurats els premis del concurs d’aparadors organitzat per Som Sant Sadurní en el marc de la Setmana del Cava

La Llibreria Jepi, la Botiga del Xavi, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia i Electrodomèstics Robles van ser els guanyadors en les diferents categories.

La Confraria del Cava Sant Sadurní va ser l’escenari aquest dijous dia 1 d’octubre on es van lliurar els premis del Concurs d’Aparadors de la XXXIV Setmana del Cava, un concurs organitzat per l’entitat SOM Sant Sadurní amb la col·laboració de la Confraria i el suport de l’Ajuntament.

En aquesta edició del concurs d’aparadors hi han participat un total de 25 establiments, seguint la tendència a l’alça dels darrers anys. Els guardonats van ser Llibreria Jepi, amb el primer premi a l’aparador més artístic, la Botiga del Xavi el primer premi a l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava, Ferreteria Robert Cardús, el primer premi a l’aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i Electrodomèstics Robles es va endur el premi a l’aparador més votat amb el 48% dels vots.

Flors Amèlia es va endur el premi en la nova categoría d’aparador M2, un premi que per primera vegada valorar els aparadors des d’un punt de vista tècnic en la seva resolució, gràcies a la col·laboració amb l’empresa sadurninenca M2 Studio.

A la pàgina www.somsantsadurni.com es poden veure les imatges de tots els aparadors concursants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: