Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Som Sant Sadurní’ engega la campanya comercial Troba la Fil·loxera

‘Som Sant Sadurní’ engega la campanya comercial Troba la Fil·loxera

L’ activitat es durà a terme des del 28 d’agost fins el dia 11 de setembre. D’aquesta manera l’entitat dóna més temps als nens i nenes que volen participar abans no comenci el nou curs escolar.

Novament en format 100% digital l’acció ‘Troba la Fil·loxera’ vincula el comerç de proximitat amb el popular personatge sadurninenc. Aquesta és una acció divertida en que nens i nenes passegen pels carrers i botigues buscant les fil·loxeretes amagades als establiments adherits del comerç, la indústria i els serveis.

Cada establiment participant té un cartell amb un codi QR on s’amaga una Fil·loxereta. Es pot consultar la llista dels establiments participants a l’enllaç web de l’entitat: http://tiny.cc/4fbavz.

El dimarts 12 de setembre se sortejaran productes de la Fil·loxera entre totes les persones participants. Per participar només cal escanejar els QR fins a trobar 5 fil·loxeretes diferents i enviar-les a Som Sant Sadurní a través de wattsapp. I si algú s’engresca molt i troba fins a 15 Fil·loxeretes diferents entrarà en el sorteig d’un premi especial de la Fil·loxera.

L’entitat trucarà directament per telèfon a tots els afortunats el dia 12 de setembre i els premis s’hauran de recollir per l’oficina de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: