Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El comerç de Sant Sadurní reparteix més de 9.000€ en premis en la campanya d’aquest Nadal

El comerç de Sant Sadurní reparteix més de 9.000€ en premis en la campanya d’aquest Nadal

Amb el lema ‘Aquest Nadal, cada dia un regal’ entre l’1 de desembre i el 6 de gener es van premiar més de 50 persones que havien fet compres al comerç de Sant Sadurní

L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní han treballat conjuntament en aquesta campanya en la que s’han repartit premis, i s’han fet activitats al carrer, jocs, música, Tió popular, xocolatada i màgia.

La campanya ha estat repleta de premis des del primer dia. En total més de 50 persones han estat premiades al llarg de la campanya amb els premis diaris del calendari d’advent amb ampolles de cava i xecs regal de 20€ per gastar a comerços i serveis, més els 4 lots de productes del mercat i 4 targetes regal de 100€ sortejades el dia 22 de desembre entre un total de 11.197 participacions, i el retorn final de 1.000€ en compres seleccionades aleatòriament des del dia 1 de desembre fins el 6 de gener.

Només amb la targeta client s’han fet 11.588 actes de compra per valor de 501.330€, i s’han donat gratificacions directes als clients per valor de més de 5 mil euros des dels establiments amb retorn del Som Sant Sadurní adherits al sistema de fidelització amb la targeta client.

Respecte la campanya del 2021, s’han fet més compres i s’ha incrementat lleugerament l’import mitjà, que aquest any ha estat de 43,26€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: