Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca distingeix agents, ciutadans i entitats

Un acte solemne, a l’Auditori de Vilafranca, commemorava ahir la Diada de la Policia Local.

Conduit per l’actor Toni Regueiro, l’acte va servir per homenatjar públicament agents de la Policia Local o d’altres cossos i ciutadans i entitats que han col·laborat amb el cos.
El Cap de Protecció Civil de l’Ajuntament de Vilafranca, Toni Alujas, va ser un dels homenatjats, juntament amb la directora de Comunicació de la Fundació Mas Albornà, Cristina Barbacil, l’escola Dolors Piera o l’Escola de Musica Maria Dolors Calvet. També es van lliurar reconeixements a tres ciutadans per les seves actuacions de col·laboració amb la Policia Local, a tres membres de la policia vilafranquina que s’han jubilat aquest any i dos agents que porten 20 anys al cos van rebre la Creu al mèrit, com explica el cap de la Policia Local, Albert Romero.
La celebració de la Diada patronal de la Policia local de Vilafranca és també un bon moment per fer balanç de l’any i en aquest sentit, el canvi més destacat d’aquest 2015 és la incorporació d’un nou cap, l’inspector Albert Romero. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, en destaca la seva implicació.
El nou cap de la Policia Local, Albert Romero, es va incorporar el mes de febrer passat provinent del Prat de Llobregat, on exercia com a Inspector sots-cap de la Policia Local. A Vilafranca, Romero té una seixantena d’agents al seu càrrec.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: