Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé mig centenar de parades ompliran diumenge Ordal, en la 3è edició de la Fira artesana d’Ordal “La Garlanda”

La Fira artesana d’Ordal “La Garlanda” arriba aquest diumenge a la 3a edició amb un total de 46 parades, més de la meitat de les quals seran exclusivament productes de proximitats elaborats al Penedès.

Es tracta de productes com ara; vins, caves, cervesa artesana, mel, melmelades, bolets, xarcuteria d’autors i embotits, formatges, plantes aromàtiques i medicinals, oli d’oliva, productes d’horta i fruita, i la tradicional Garlanda d’Ordal, la qual dóna nom a la Fira.

L’oferta de productes de proximitat es complementa amb una varietat de tapes i tastets, i un espai gastronòmic on poder dinar amb productes de la fira.

Un dels trets diferencials de l’edició d’enguany són les passejades per l’entorn natural d’Ordal, on els visitants tindran la possibilitat de fer una passejada botànica de tardor per descobrir flors i plantes de l’entorn, o una ruta en bicicleta elèctrica entre vinyes, barraques de pedra seca, masies i cellers. Aquestes sortides juntament amb les activitats infantils; circuit de ponis, taller de màgia o la xocolatada, i les activitats culturals; trobada de colles de Capgrossos o els concerts, complementaran el circuit de parades de la fira.

L’horari d’apertura de les parades de la fira serà de 10 del matí a les 7 de la tarda. La primera activitat començarà a les 9 del matí i l’última a les 6 de la tarda.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: