Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les cases de turisme rural al Penedès han tingut una ocupació del 100% durant cap d’any

Cada any són més les famílies i grups d’amics que prefereixen passar el cap d’any a cases de turisme rural.

Per la tranquilitat que suposa poder gaudir de l’entorn com el penedesenc és una molt bona opció. Can Rial és una casa de turisme rural que està en funcionament des d’aquest any, i des de fa temps tenen l’ocupació completa per l’últim dia de l’any.

L’Adrià Villar i l’Aleix Domingo han passat el Cap d’any 2024 amb les seves famílies a Can Rial. Són amics, de Sitges i Vilafranca, i van creure que era una bona opció passar el darrer dia de l’any en una casa rural i un entorn privilegiat com és el d’Ordal.

Una de les qüestions que més destaquen de poder gaudir d’aquest tipus de turisme és l’entorn que ens envolta.

En aquesta mateixa línia, des de Can Rial destaquen les principals activitats que es poden fer per complementar l’estada.

Tot i que per Nadal i Sant Esteva l’ocupació ha estat del 80% en la majoria de cases rurals de l’Alt Penedès, la comarca segueix la tònica d’ocupacions altes que també es produeix a la majoria de comarques de la Catalunya durant aquests dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: