Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ca l’Estevet, d’Ordal, rep una menció especial en el I Concurs Nacional de Botifarra Catalana

Ca l’Estevet, d’Ordal, rep una menció especial en el I Concurs Nacional de Botifarra Catalana

En el marc de la Fira Orígens 2022 s’han lliurat els premis a les millors botifarres catalanes.

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn han organitzat la primera edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana, que es va celebrar a la ciutat d’Olot aquest diumenge en el marc de la Fira Orígens 2022.

24 botifarres catalanes d’arreu de Catalunya han participat al concurs i el producte presentat per Enric Rosell, de Ca l’Estevet, a Ordal, ha quedat en segona posició amb una menció especial del Jurat. La guanyadora del certamen ha estat Yolanda Preseguer, de La Perla, a la Garriga. I les altres mencions han estat per Josep Terradellas, de Can Cerilles, a Manlleu, i Antoni Vigo, d’Antiga Casa Jaume, a Bellver de Cerdanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: