Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte ADAPT Penedès inicia les accions per millorar la ocupació del sector vitivinícola a l’Alt Penedès

L’Ajuntament de Vilafranca inicia el projecte ADAPT Penedès–Ocupació a la Indústria Local a l’Alt Penedès, subvencionat per la Diputació de Barcelona, que centrarà totes les accions en el sector industrial vitivinícola comarcal.

El projecte ADAPT Penedès inclou diverses accions: des de la creació d’una Taula de Treball amb les institucions i organitzacions del sector a l’impuls dins l’empresa de la figura d’un Promotor Intern de Formació per crear vincles de col·laboració amb l’administració local passant per el foment de la cooperació empresarial a través de jornades de bones pràctiques i networking. Altres accions van destinades a la formació i al desenvolupament competencial de les persones.
El projecte contempla la bonificació de beques per a l’alumnat i bonificació de la contractació per a les empreses.
Totes les accions s’adrecen a persones en recerca de feina i a empreses del sector vitivinícola de l’Alt Penedès. Les empreses i les persones interessades en participar en les diferents accions del projecte poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació de Vilafranca o consultar la informació al web http://lafassina.vilafranca.cat/.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: