Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Rubió, a Santa Margarida i els Monjos, celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major

Divendres les activitats començaran a les 7 de la tarda amb una traca i seguidament un campionat de turboslot, a les antigues escoles. Mitja hora més tard s’iniciarà una xerrada sobre alimentació saludable, al Cafè.

Dissabte els actes començaran a 2/4 d’11 del matí, al carrer de la Sala, amb una xocolatada popular, jocs i inflables per a la mainada. A les 5 es durà a terme una sessió multiesportiva, a la pista poliesportiva; i a les 7, al Cafè, la presentació del conte “Etiòpia, un país de llegenda”. A la nit, a les 11 actuació del grup Xaloc, i rom cremat a la mitja part.

Diumenge a 2/4 de 10 del matí sortida de la Bicicletada popular fins a la Font de Cal Morgades. A la 6 de la tarda, els grups de Crazy Girls i mini Crazi Girls faran una exhibició de balls a la Sala. A 2/4 d’11 de la nit Correfoc pels carrers del poble, amb la participació del Ball de Diables de la Ràpita, Diables Spantus i Drac dels Monjos. En acabar es llançarà el castell de focs d’artifici. Tot seguit, a la Sala, Ball de nit.

Els actes del dia del Pilar començaran amb una Missa a 2/4 de 12 a la Sala; i una trobada de Motos d’època una hora més tard, en aquest mateix espai. A continuació, a la Pista de Cal Rubió exhibició folklòrica. A la tarda els actes es centraran en el tradicional concurs de coques, a 2/4 de  7 de la tarda al Cafè i la representació de l’obra de teatre “Tot esperant el doctor”, a càrrec de Grup de Teatre La Torre de les Gunyoles, a partir de les 8 del vespre, a la Sala.

El actes festius finalitzaran el diumenge 18 amb la celebració de la vuitena caminada popular de Cal Rubió, Memorial Alexis Rubió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: