Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un 25% dels alumnes del darrer curs promogut per la Fundació Pro-Penedès ja s’han incorporat al mercat laboral

Aquest dilluns s’ha fet el lliurament de diplomes entre la vintena d’alumnes que han finalitzat el “Curs de Mosso de Magatzem” que s’ha dut a terme dins del Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, per a la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social o discapacitat.

Ha estat un curs de 240 hores, promogut per la Fundació Pro-Penedès, amb 80 hores de pràctiques a les empreses i que els ha permès obtenir el carnet de carretiller.
El lliurament de diplomes anava a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuantament de Vilafranca, Joan Manuel Montfort, la directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill, i del director d’àrea de negoci de “la Caixa” a l´Alt Penedès, Xavier Saumell.
Montfort va felicitar als alumnes del curs per haver aprofitat l’oportunitat, i va agrair a La Caixa el suport econòmic i a les 10 empreses que s’han ofert per fer les pràctiques la seva col.laboració.
El regidor destaca també l’elevat nivell d’inserció del curs, amb un 25%.

Per la seva banda Xavier Saumell mostrava la satisfacció pel resultat del curs.
La Caixa aporta suport econòmic a cursos de formació que promoguin la inserció laboral a través del programa Incorpora, mitjançant entitats dels diferents territoris i a l’Alt Penedès ho fa a través de la Fundació Pro-Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: