Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV emet aquest diumenge un programa especial de resum d’una hora amb la diada de Santa Tecla

Els Castellers de Vilafranca han anunciat l’objectiu de portar a plaça la mateixa actuació de Sant Fèlix aquest proper diumenge a la Diada del primer diumenge de festes a Tarragona.

En un any sense concurs la diada de Santa Tecla es presenta d’allò més interessant, amb una Colla Vella de Valls amb ganes de continuar petjant fort i amb la Jove de Tarragona que vol fer també un castells de 10 pisos.
Així es presenta una jornada amb moltes emocions i grans reptes. Els vilafranquins volen sortir de tres de 9 amb l’agulla, per encarar el gran repte del tres de 10 amb folre i manilles a la segona ronda i , si tot va bé, seguir amb la torre de 8 neta, per acabar amb el pilar de 8 amb folre i manilles. Davant d’aquestes previsions Penedès TV i Ràdio Vilafranca faran un seguiment especial de la diada tarragonina. Amb locució de Josep Torreño i els comentaris de la cap de colla dels Xicots de Vilafranca, Aina Mallol. Ràdio Vilafranca oferirà en directe el seguiment de la diada a partir de les 12 del migdia, mentre que Penedès TV enregistrarà la jornada castellera i emetrà un resum d’una hora de la diada de Santa Tecla que s’emetrà aquest mateix diumenge a les sis de la tarda i es tornarà a emetre també diumenge a les 10 de la nit. La mateixa diada serà la protagonista el dilluns en l’espai Diades Castelleres, en aquest cas amb un resum de mitja hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: