Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia obre els tallers que organitza a Vilafranca a tota la ciutadania per donar a conèixer la malaltia

La seu territorial de l’Alt Penedès de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia ha presentat públicament dos dels tallers que organitza per a aquest curs.

Es tracta del taller de QiGong, que impartirà la fisioterapeuta i monitora de QiGong Núria Coral, i el taller de fisioteràpia, estiraments i tècniques de relaxació, que anirà a càrrec de la fisioterapeuta especialitzada en traumatologia Thais Camps. La particularitat de les dues activitats és que estan obertes a tota la ciutadania, pateixin o no els efectes de la fibromiàlgia. D’aquesta manera, l’associació vol donar a conèixer a més gent el que suposa patir aquesta malaltia, encara molt desconeguda.

La fibromiàlgia és una malaltia reumàtica que afecta el sistema muscular i esquelètic. Les persones que la pateixen tenen dolor muscular general i rigidesa, a més d’astènia i insomni, com a símptomes principals. Es tracta d’una malaltia crònica d’origen desconegut, que afecta sobretot dones de mitjana edat i que sovint genera dificultats socials i familiars. Per això, des de l’associació demanen que sobretot els més propers a la persona afectada donin un cop de mà.

Les persones que estiguin interessades en conèixer més a fons l’associació o en participar en algun dels tallers, que tindran lloc els dimarts, poden enviar un correu electrònic a l’adreça "> o trucar al telèfon 650 405 683.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: