Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC als Monjos demana la implicació de l’Ajuntament en el suport humanitari als refugiats

Proposen el debat d’una moció urgent al proper Ple de l’Ajuntament.

Davant del drama humanitari que les guerres o la gana provoquen, guerres provocades en molts casos per les potencies occidentals, i conscients de la necessitat del suport social que tots els desplaçats mereixen, Esquerra Republicana de Santa Margarida i els Monjos ha presentat a l’Ajuntament una moció, per debatre en el proper Ple, de suport urgent i humanitari a tots els desplaçats econòmics o polítics.

Centenars de milers de persones fugen de les guerres i la gana de Líbia, Nigèria, Centre Àfrica, Kurdistan, Palestina, o Siria, tal com ho va fer el 10% de la població del nostre país l’any 1939.
A ERC de dels Monjos creu que la campanya mediàtica que gira a l’entorn dels desplaçats no solucionarà el problema si els organismes internacionals, l’ONU i principalment l’OTAN, no resolen el problema allà on es produeix, en lloc de crear-lo. Per això volen una República Catalana on els homes i els seus drets estiguin per sobre de l’economia i els guanys d’uns pocs.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: