Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major del 2015 agraeixen el suport rebut i les opinions favorables a la seva tasca

Ahir van viure l’últim moment emotiu amb l’encesa del castell de focs de comiat.

L’esclat del darrer castell de focs tancava la intensa activitat que han dut a terme els cinc administradors de la Festa Major. Cinc persones que no es coneixien abans de ser nomenats però que han passat moltes hores junts els darrers nou mesos treballant de forma voluntària per aconseguir que la Festa Major continuï lluint. Abraçades, nervis i rotllana en l’instant previ a l’encesa del castell de focs constatava la bona relació que han viscut com a grup. També el Rafa Cabezas recollia els agraïments dels administradors, extensible al personal de l’ajuntament. L’Albert Rovira de Pirotècnia Igual donava les darreres instruccions i els administradors junts petjaven el mecanisme electrònic que encenia el castell de focs.

Desprès les emocions, els nervis i la tensió es desfermaven en una llarga abraçada i arribava el moment del brindis final per tot el que s’ha viscut.
Un detall més va ser l’acompanyament musical del castell de focs, amb una cançó de Frank Sinatra, escollida per sorpresa dels seus companys, per part del David Tudela.

El Miquel Àngel Salt, coincidia en la valoració positiva i en els bons moments viscuts pels cinc administradors.

L’Aida Gil, contenint l’emoció del moment destacava l’amistat del grup.

Per la seva banda el Ramon Güell també volia assenyalar l’esforç que han fet els administradors per organitzar la festa el millor possible.

I finalment l’Anna Grabalosa també destacava l’amistat aconseguida desprès de tants mesos de treball.

Dels cinc administradors tres tenen la sort de poder agafar-se uns dies de vacances, per poder pair tot el que han viscut. En canvi l’Anna i el Ramon avui ja s’han posat a treballar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: