Dijous, 23 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cant gregorià serà protagonista de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana

La capitalitat cultural portarà el cant gregorià a Vilafranca, amb una conferència, una audició i amb la VI Trobada General bianual dels Grups de Cant Gregorià. Aquestes activitats les organitzen l’Schola Gregoriana de Vilafranca i la Federació Catalana d’Entitats Corals.

El proper dijous, 1 d’octubre, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala Mossèn Vinyeta de Santa Maria, es durà a terme la conferència “El cant gregorià a través dels cantorals i antifonaris antics de Vilafranca del Penedès”, a càrrec de Ramon Vilar, llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat professor de direcció coral i de didàctica de la cançó en diferents postgraus. Actualment és director de la Coral Preludi (d’Amics de la Unesco de Barcelona), del Cor Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i de la Schola Gregoriana de Catalunya.

Una altra cita amb el cant gregorià serà el proper diumenge 4 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la basílica de Santa Maria, on es podrà gaudir d’una audició de cant gregorià, interpretacions polifòniques i orgue. Aquesta audició serà l’acte central de la VI trobada general dels grups de cant gregorià de Catalunya i comptarà amb l’Agrupació Polifònica de Vilafranca i les intervencions a l’orgue a càrrec de Joan Casals i Jonatan Carbó.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
El contrapunt
Eladio García - C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: