Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Codorníu vol arribar a més de 100 països, consolidant la marca als 5 continents

Amb motiu del retrat familiar que només esdevé cada 5 anys, més de 400 familiars es van congregar dissabte a Sant Sadurní per conèixer de primera mà la nova estratègia global de la companyia, que farà créixer les seves marques per tot el món.

Amb ella s’arribarà a més de 100 països, el que permetrà consolidar la marca Codorníu en els 5 continents.
El grup Codorníu Raventós compta actualment amb 10 cellers repartits en algunes de les millors zones vinícoles del món i disposa d’aproximadament 3.000 hectàrees de vinya, fet que la converteix en la major propietària de vinya de tot Europa.
La fotografia familiar ha permès reunir, una vegada més, a les 5 branques que conformen la família Raventós: 4 generacions vingudes dels Estats Units, Regne Unit, Egipte i diferents llocs d’Espanya, amb edats compreses entre els 0 i els 96 anys.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
23:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

20:00
Hoquei en directe
Patí Vilafranca - Arenys de Munt
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: