Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Codorníu vol arribar a més de 100 països, consolidant la marca als 5 continents

Amb motiu del retrat familiar que només esdevé cada 5 anys, més de 400 familiars es van congregar dissabte a Sant Sadurní per conèixer de primera mà la nova estratègia global de la companyia, que farà créixer les seves marques per tot el món.

Amb ella s’arribarà a més de 100 països, el que permetrà consolidar la marca Codorníu en els 5 continents.
El grup Codorníu Raventós compta actualment amb 10 cellers repartits en algunes de les millors zones vinícoles del món i disposa d’aproximadament 3.000 hectàrees de vinya, fet que la converteix en la major propietària de vinya de tot Europa.
La fotografia familiar ha permès reunir, una vegada més, a les 5 branques que conformen la família Raventós: 4 generacions vingudes dels Estats Units, Regne Unit, Egipte i diferents llocs d’Espanya, amb edats compreses entre els 0 i els 96 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: