Divendres, 25 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge tornen els concerts i visites al jaciment de Font de la Canya

El diumenge 6 de setembre es proposarà novament una activitat amb arqueologia, música en directe, tast de productes i sorpreses. En aquest cas, el concert vermut comptarà amb l’actuació de la cantant i guitarrista Júdit Lov, de Sant Sadurní.

El seu repertori inclou cançons de tendència indie, versions acústiques i clàssics del rock i cançó catalana, i ja s’ha presentat a sales com Monasterio o Razzmatazz. Amb el concert es farà un tast de Cava.

L’activitat comença amb una passejada fins al jaciment de la Font de la Canya, entre ceps, bosc i oliveres, on l’arqueòleg Dani López fa la visita guiada al jaciment origen de la vinya al Penedès, i a la tornada a Sant Pere d’Avinyó, començarà el concert vermut amb la cantant Júdit Lov.

La trobada és a les 9 del matí de diumenge a la casa de colònies de Sant Pere d’Avinyó. Les reserves es poden fer al correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: