Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per la Vegueria Penedès creu que Pere Regull ha volgut “justificar el seu fracàs com a diputat en la defensa de la vegueria”

La Plataforma per la Vegueria Penedès ha emès un comunicat en el qual lamenta les declaracions de l’alcalde de Vilafranca i diputat de CiU al Parlament Pere Regull al programa ‘Diàlegs amb l’alcalde’ en referència a la vegueria. En el comunicat, els representants de la plataforma diuen que Regull ha volgut “justificar el seu fracàs rotund com a diputat en la defensa de la Vegueria Penedès”.

Segons expliquen en el comunicat, “l’alcalde de Vilafranca ha tingut 5 anys per fer viable el compromís que ha repetit una i altra vegada en la defensa de la Vegueria” i no entenen que de les seves declaracions es desprengui que la culpa de que la vegueria no hagi tirat endavant “no és de CiU, sinó dels altres polítics de l’Anoia, el Baix Penedès i del Garraf, que no han fet la seva part de feina”. La Plataforma reafirma la seva pròpia actuació al llarg de deu anys per fer realitat la vegueria i es manifesta taxativa a l’hora d’afirmar que “ha estat CiU qui ha paralitzat les proposicions de llei presentades en aquesta i en anteriors legislatures”.
Finalment, des de la Plataforma es mostren esperançats en l’actuació de les noves diputades penedesenques que es podrien incorporar al Parlament després de les eleccions del 27-S.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: