Dissabte, 23 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca arriben a la Festa Major amb 30 castells de 8 descarregats

Les diades de festa major de l’Arboç i de Castellbisbal, aquest cap de setmana, han estat noves oportunitats per als Xicots de Vilafranca per preparar els castells de cara a la Festa Major vilafranquina.

Al municipi del Vallès els de la camisa vermella hi han descarregat el 3 i el 4 de 8, mentre que ahir al Baix Penedès van anotar-se un altre carro gros.
En total, els Xicots arriben enguany a la més típica amb els millors registres de la seva història, que sumen un total de 30 castells de 8 descarregats a aquestes alçades de temporada. Tot plegat fa que la colla es presenti il·lusionada a la diada del 29 d’agost per afrontar el repte del 3 de 9 amb folre.
Aquest diumenge a Castellbisbal els Xicots han obert plaça amb un sòlid 5 de 7. Tot seguit, el 4 de 8 s’ha descarregat sense massa complicacions, mentre que finalment el 3 de 8 ha estat el colofó a la diada. Un pilar de 5 ha tancat l’actuació.
D’altra banda, dissabte al vespre van actuar a la vigília de festa major de l’Arboç, on van descarregar el 5 de 7, el 4 de 8 i el 4 de 7 amb l’agulla, aprofitant les construccions de set pisos per a la rotació de castellers. L’actuació va acabar amb un pilar de 5.

Els Xicots de Vilafranca encaren ara la recta final vers la Festa Major; aquesta setmana hi haurà assaigs especials el dimarts a les nou de la nit i el dijous a les deu. Per això, des de la colla s’anima tota l’afecció a assistir-hi i poder així assajar millor els castells que aniran a plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: