Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els periodistes Lluís Canut i Joan Beumala conduiran la subhasta del Firart d’aquest 2015

El duet format pels dos periodistes coneguts per el programa “Efectivament” del canal esportiu de TV3 serà l’encarregat de conduir la subhasta de la 28a edició de Firart, que tindrà lloc al pati de l’Escola Estalella Graells l’1 de setembre.

Lluís Canut, actualment afincat a Gelida, és un dels periodistes esportius de referència de casa nostra i, al seu costat, hi haurà el vilafranquí Joan Beumala, que acompanya a Canut com a tertulià a l’”Efectivament”. Beumala actualment és responsable
de castells del PuntAvui i ha presentat durant deu anys el programa Tres Rondes de Catalunya Informació. Aquesta serà la segona vegada que un duet dirigeixi la subhasta després que a la primera edició, la del 1988, ho fessin Joan Guixeras i Joan Parellada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: