Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ple de Castellet aprova la moció d’ERC per adherir-se a l’Associació de Municipis per a la Independència

Els dos regidors d’ERC van presentar un seguit de mocions en el primer ple del mandat a Castellet i la Gornal. Mocions sobre dues temàtiques que marquen l’acció política del partit d’esquerres, la independència, el suport a la PAH i la regeneració democràtica.

En relació a la moció de la PAH, va ser rebutjada pel PSC i va comptar amb el suport de CIU. La segona moció rebutjada va ser la que proposava fer els plens itinerants pels diferents nuclis del municipi i que es permetés la participació del veïnat als plens per poder fer preguntes directes al govern, una proposta que va rebre el vot en contra tan de PSC com de CIU.
La moció de l’AMI, i per tant l’entrada de Castellet a l’associació independentista va ser aprovada gairebé per unanimitat, ja que a més d’ERC, CIU i tots els regidors menys un del PSC hi van votar a favor. Al Ple hi van assistir ciutadans del municipi, alguns lluint samarretes de l’ANC i de la PAH per mostrar el seu suport a les mocions.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: