Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Montserrat deixa l’activitat política a primera línia després de 27 anys al Parlament i satisfeta de la feina feta

La diputada sadurninenca del PP va acomiadar-se públicament del Parlament en el darrer ple celebrat la setmana passada. Aquesta setmana s’ha acostat als nostres estudis per poder fer una valoració de la seva dilatada experiència política al Parlament de Catalunya, on va entrar en la legislatura que s’iniciava el 1988.

Dels 27 anys i vuit legislatures completes un cop acabi aquesta, diu guardar-ne molts bons records, d’un treball intents per defensar els interessos de Sant Sadurní, el Penedès i Catalunya. Per Montserrat es tracta d’una tasca sovint fosca, que no es veu, de contacte amb moltes persones i tractant sovint problemàtiques molt concretes. Una feina que destaca també, es fa més fora del Parlament que a dins.

En tot aquests anys de feina parlamentària, Montserrat remarca que sempre ha intentat aprendre coses, i conèixer molta gent buscant sempre treure el millor de cada situació. Defensa que la seva visió des del Parlament sempre ha estat a nivell dels interessos globals de Catalunya.

Dolors Montserrat ja va anunciar en iniciar aquesta legislatura que seria la seva darrera, i explica que va aprofitar el darrer ple per tal de poder-se acomiadar.

 

Reconeix que es va emocionar al fer-ho, i que té molts bons records del seu pas per la política parlamentaria. Potser un dels millors quan va ser escollida l’any 1998 vicepresidenta del Parlament.

Al llarg d’aquests 27 anys ha pogut ajudar a tirar endavant molts projectes i propostes, però reconeix que com a tasques pendents que no ha pogut assolir hi ha la rehabilitació de l’església romànica d’Espiells i el fet que Sant Sadurní tingui un museu del Cava.

Dolors Montserrat considera que queda encara molta feina per fer de suport a les persones que més pateixen la crisi social i econòmica que encara no hem superat; i que en aquest sentit des del Parlament cal esmerçar-hi més esforços.

Pel que fa al Partit Popular, recorda que quan ella va entrar al Parlament era un grup format per sis diputats, i que ara són 19. També reconeix que malgrat deixar de ser diputada, la política no es deixa mai, i que per tant farà també campanya en aquestes properes eleccions que espera es convoquin de cara al 27S. Però també explica que vol poder dedicar una mica més de temps a la seva família aquests propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: