Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP impulsa una proposta al Parlament per millorar el transport públic a la Vegueria Penedès

La CUP impulsa una proposta al Parlament per millorar el transport públic a la Vegueria Penedès

La CUP critica que el mapa de les línies de transport públic interurbà per carretera Exprés.cat reprodueix “un model territorial provincial i centralista”

La comissió de Territori del Parlament de Catalunya debatrà aquest dimecres una proposta de resolució impulsada per la CUP que té com a objectiu millorar i augmentar la connexió en transport públic terrestre entre totes les ciutats de Catalunya.

La CUP critica que el mapa de les línies de transport públic interurbà per carretera Exprés.cat reprodueix “un model territorial provincial i centralista” i reclama unir totes poblacions veïnes “independentment de la província”, quan no es disposi d’oferta ferroviària alternativa.

La diputada de la CUP-NCG, Montserrat Vinyets, ha fet referència concreta a les afectacions i mancances de la línia e6 Vilafranca – Barcelona, durant una roda de premsa al Parlament de Catalunya: “Volem posar sobre la taula la nefasta situació que pateix la gent de Vilafranca, on es prometen busos de reforç, però l’únic que veiem són centenars de persones fent cua i centenars de persones que no poden pujar-hi perquè ja van plens”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: