Dissabte, 18 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca clou amb èxit el primer cicle de cinema d’estiu amb més de 1.600 espectadors

Cineclub Vilafranca va tancar temporada aquest diumenge amb el primer cicle de cinema d’estiu, que durant un mes i mig ha concentrat una quinzena de pel·lícules. En total, 1.600 espectadors han pogut gaudir de pel·lícules a la fresca a Cal Figarot i el Complex Aquàtic, o a la sala de cinema Zazie.

Aquest any ha estat el primer en què la sala s’ha mantingut oberta a l’estiu, allargant la programació fins a finals de juliol oferint estrenes com la de la comèdia Ahora o nunca i altres títols d’actualitat.

A Cal Figarot, i en col·laboració amb els Castellers de Vilafranca, es van projectar els films Orígenes, Open Windows, Frank i el documental Nosaltres, els Xiquets de Valls, proposat pels propis Castellers i amb un debat posterior.

De cara a noves edicions, Cineclub Vilafranca busca consolidar el públic fidel i ampliar-ne de nous. Un dels exemples és la proposta La canción del mar, adreçada a públic tant adult com infantil, que va reunir una setantena de persones a les instal·lacions del Complex Aquàtic, dins del cicle H2Oci. A aquesta sessió cal sumar-li les nocturnes amb el film independent Castores zombies i el de Bollywood BCN Knockout!, que tenien com a reclam l’opció de bany a les piscines.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
04:00
Al teu aire
Al teu aire

Penedès Televisió

02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
L'entrevista
Joan Maria Girona, Centre d'Estudis de Subirats

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: