Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana i fins dilluns arriben els actes centrals de la Festa Major de Santa Margarida i els Monjos

Després de tots els actes que s’han estat desenvolupant aquests darrers dies, arriben ara les activitats centrals de la Festa Major. Així, a les 10 del vespre es farà la tamborinada davant de la pista, i després s’iniciarà el correfoc que anirà per diversos carrers del poble fins a la plaça de l’Església. En arribar hi haurà les sàtires diabòliques.

A 2/4 d’11 de la nit a la Sala Alguer exhibició de balls i danses, a 2/4 de 12 ball de nit a la terrassa de la Margaridoia; a la mitjanit havaneres al passeig de l’Aviació Republicana; i a la mateixa hora a la plaça de Pau Casals, nit de rock amb Vía Límit i La Troba Kung-fú.

Per dissabte, a les 11 del matí a la plaça del Molí de Vent l’ADF dels Monjos oferirà una activitat per a tota la família; i a la mateixa hora melonada popular davant de la Casa de Cultura Mas Catarro. A la tarda, a partir de les 7 de la tarda cercavila amb els balls populars del municipi. A les 11 de la nit concert de Festa Major a la societat La Margaridoia; i a la mitjanit ball de nit a la plaça Pau Casals amb La Banda del Coche Rojo i Raggatunning.

Diumenge l’activitat es reprèn a 2/4 de 12 del migdia, amb els ball folklòrics a la plaça de Pau Casals. A la nit, a 2/4 d’11, gran concert de Festa Major amb la Maravella, a la plaça de Pau Casals, que oferirà també el ball de nit després del Castell de Foc que s’encendrà a la mitjanit davant de la Biblioteca.

 

Els actes acaben dilluns. A 2/4 de 9 del matí matinades i botifarrada. A 2/4 de 12 del migdia ofici solemne en honor de Santa Margarida i actuació dels balls folklòrics a la sortida. A les 7 de la tarda hi haurà sardanes a la plaça dels Passeig Fluvial, a les 10 de la nit Nit Màgica a la Plaça Pau Casals i a 2/4 de 12 de la nit traca de fi de festa a la plaça de l’Església.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: