Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un tast de vins biodinàmics i una mostra artística han acompanyat el sopar del V Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

Les caves Gramona del centre de Sant Sadurní van acollir ahir a la nit el sopar oficial del congrés i l’acte s’acompanyava d’una mostra artística que sota el títol “Art i Paisatge a l’origen de Gramona”, que es presentava expressament per a l’ocasió organitzada per la galeria d’art Palma XII.

Un dels artistes participants i comissari de la mostra era l’artista egarenc Pep Agut.
Agut hi participava amb l’obra “Regió de l’error”. Jordi Cabestany projectava la vídeo instal.lació “Travel in”. Xavier Ribas presentava “Brises” i Xavi Muñoz “L’escala del paisatge”.
La responsable de Palma XII, Pilar Carbonell, hi participava per un doble motiu perquè també representava l’empresa familiar “Mas d’en Gil”.
L’acte s’acompanyava també d’un tast de vins biodinàmics, d’arreu de Catalunya amb “Mas d’en Gil“ del Priorat, un cava de “Recaredo“ i vins de “Gramona” del Penedès i “Mas Estela” de l’Empordà.

Jaume Gramona recorda que les vins s’elaboren amb ceps tractats amb agricultura biodinàmica, que suposa un respecte per la natura i l’entorn, és a dir pel paisatge.

Desprès del tast de vins es va passar a la Gran sala Gramona, on es va oferir el sopar al congressistes de la cinquena edició del Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: