Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del H2oci aposta per potenciar les activitats artístiques, esportives i lúdiques en l’espai de les piscines municipals

Les piscines d’estiu Isidre Prunés, del Complex Aquàtic acolliran del 30 de juny al 31 de juliol les activitats de la segona edició d’aquesta proposta que vol combinar activitats de lleure i el bany a les piscines d’estiu.

Com explica la regidora d’esports Anna Doblas, la intenció es ampliar l’oferta de lleure per a les famílies i donar valor afegit al servei de les piscines d’estiu de la vila tot potenciant-les com a espai de lleure i oci.

El cap del servei d’Esports de l’Ajuntament, Jordi Gallego, comentava que s’han preparat 21 activitats, per a tots els públics però amb especial atenció a un públic familiar, i sempre amb l’espai de les piscines com a escenari.

També per exemple s’ha organitzat una nova edició del triatló indoor, amb el Club Natació Vilafranca, i les sessions de cinema a la fresca que s’ofereixen amb la col·laboració de Cine Club Vilafranca.

Una de les novetats d’aquest any és el gin-most+música+tapes que s’ha preparat per el 16 de juliol de les 10 de la nit fins a la mitjanit. Anna Soldevila és la gerent del Complex Aquàtic.

Enguany hi haurà també una acció solidària que organitza el Club Natació Vilafranca a benefici de l’ICO Duran i Reynals, i que pretén assolir el repte d’omplir 12 hores nedant a les piscines, com explica la presidenta del Club Natació Yolanda Lezcano.

Anna Doblas ha acabat remarcant que la valoració que s’ha fet de la primera edició és del tot positiva, per la bona resposta del públic. Destacava també que l’aposta per propostes de qualitat que aportin algun valor afegit ajuda a les sensacions positives dels assistents.

El programa complet es pot consultar a www.complexaquatic.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: