Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Crida als indecisos en les últimes hores amb inscripcions obertes per la Mitja de l’Espirall

Aquest divendres es tanca el període d’inscripcions per l’edició 44 de la Mitja de l’Espirall, que busca assolir els 1800 participants.

La matinada de divendres a dissabte es tancara el període d’inscripcions per la 44a edició de la Mitja Marató de l’Espirall. En les últimes hores per poder formalitzar-les, la xifra d’inscrits es troba en nombres similars als de l’any passat, que va ser de 1600. Actualment, l’organització compta al voltant de 1300 i es fa una crida a tots aquells indecisos a fer el pas.

L’objectiu és aconseguir la Mitja més multitudinària de la història, arribant a una estratosfèrica xifra de 1800 corredors. Com sempre, és una gran oportunitat de formar part de la gran família de la Mitja de l’Espirall, que cada any aplega nous participants, però també d’altres que ja són tot un clàssic, com la Jackeline Gómez, que ja ha participat 12 vegades i ha guanyat en 3 ocasions.

El proper 19 de novembre torna una Mitja oberta a les possibilitats de tothom. Alguns veterans ara ajuden als més novells a assolir els seus objectius, fent, per exemple, de llebre.

Última trucada per formalitzar inscripcions per la Mitja Marató de l’Espirall del 19 de novembre. A dues setmanes el ritme és bo però encara queda temps per fer encara més gran la Mitja més antiga de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: