Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca alcen a Camprodon el seu 3 de 8 més llunyà

Aquest cap de setmana els Xicots, amb motiu de la festa major de Sant Patllari de Camprodon, han assolit una fita més en el seu camí cap a la consolidació dels castells de 8 pisos.

La plaça de la Vila d’aquest municipi pirinenc va viure amb entusiasme dissabte al vespre la diada castellera protagonitzada per la colla vilafranquina i els Castellers de Cerdanyola. Els de Cal Noi-Noi també van sorprendre el públic amb un 4 de 7 d’alineació femenina.
La diada va començar amb una torre de 7 vermella, després d’haver-ne desmuntat un peu. La construcció va resultar un pèl llarga d’execució, però no va presentar dificultats. A continuació, els vilafranquins van apostar per un 4 de 7 especial, parat íntegrament per dones al tronc, excepte els baixos, que es va descarregar amb molta seguretat.
El darrer castell dels Xicots va ser el 3 de 8, que va comptar amb bona col·laboració de la colla vallesana. El castell va pujar amb molt bones mides i només es va haver de treballar una mica més a la sortida de dosos. Des del 10 de maig, els Xicots de Vilafranca han completat el 3 de 8 en totes les actuacions que han realitzat, de manera que ja en sumen 5.

La propera actuació dels Xicots de Vilafranca és aquest dissabte a les sis de la tarda a la plaça del Rei de Barcelona, en el marc de la diada d’estiu de la Colla Jove de Barcelona, on també actuaran els Castellers de Sabadell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: