Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els castells, ambaixadors de la cultura catalana a l’Expo de Milà 2015

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona seran els ambaixadors de la cultura catalana a Itàlia, concretament a la ciutat de Milà, on aquests mesos s’hi està celebrant l’Exposició Universal, enguany dedicada a l’alimentació.

Durant les dues setmanes que ha durat la Mostra s’han programat diverses activitats al voltant de l’exposició, que aquest cap de setmana acabaran amb l’acte de cloenda organitzat per la Diputació de Barcelona a través de la Xarxa Audiovisual Local. L’actuació del dissabte 13 a les 12 del migdia dels Castellers de Vilafranca i de la Colla Jove Xiquets de Tarragona davant del Castell Sforzesco, a la Piazza del Cannone, al Parco Sempione, serà un dels actes centrals de la jornada. La cloenda també comptarà amb l’actuació dels diables Carranquers de Cervera, els gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, l’Àliga de Girona i l’agrupació musical Senienca.

A les 7 de la tarda del mateix dissabte, les dues colles castelleres tornaran a actuar, en aquest cas davant del Duomo, després del concert que oferirà a dins l’Escolania de Montserrat i de la interpretació del Cant de la Sibil·la. Per últim, a les 10 de la nit, també hi haurà una petita actuació en forma de pilars. Tots aquests actes s’engloben en un programa en directe que oferirà per televisió la Xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: