Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

550 cantaires han portat el cant coral als carrers i places de Vilafranca per celebrar la capitalitat cultural

19 formacions amb prop de 550 cantaires de la Demarcació Anoia, Penedès, Garraf i Baixa Segarra de la Federació Catalana d’Entitats Corals participaven ahir a la trobada anual, que se celebrava a Vilafranca en el marc de la capitalitat cultural.

La trobada comptava, a més, amb la participació de les tres corals vilafranquines Xamusia, Societat Coral El Penedès i La Girada.
La peculiaritat de la trobada era el canvi de format. Amb la idea d’implicar la gent, les corals van cantar al carrer, en diversos punts del centre de Vilafranca, allunyant-se així del tradicional concert.

Tot i la calor, els cantaires van oferir les seves cançons a les places de la Vila, Santa Maria i Constitució i a les rambles de Sant Francesc i Nostra Senyora. Per culminar el matí es van trobar tots junts emparats per l’ombra dels plàtans de la Plaça Sant Joan i allà van interpretar El Cavaller Enamorat, Senyor Sant Jordi i el Cant de la Senyera.

Els organitzadors estan molt satisfets del desenvolupament de la trobada, que va finalitzar amb el concert de la Polifònica de Puig-reig amb una Basílica de Santa Maria gairebé plena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: