Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4 corals de la Vegueria Penedès oferien un concert a l’església de Sant Francesc

Aquest dissabte al vespre, l’església de Sant Francesc de Vilafranca acollia un concert coral amb la presència de quatre entitats de la Vegueria Penedès.

Eren la coral Ressò, de l’Arboç, la coral Terra Nostra, d’Igualada, la coral La Ginesta, de La Granada, i la Polifònica de Vilafranca, que actuava com a entitat amfitriona.

Aquesta trobada formava part del Cicle Corals’2017 que organitza la Demarcació Penedès-Anoia-Garraf-Baixa Segarra de la Federació Catalana d’Entitats Corals. El Cicle consta dels cinc concerts que s’estan celebrant durant la primavera a les poblacions de Santa Coloma de Queralt, Cunit, Sant Ramon, Sitges i Vilafranca, amb la participació de les vint-i-set entitats que conformen la Demarcació.

El director assistent de la Polifònica, Marc Diaz, assenyala que és una oportunitat per compartir experiències i veure l’evolució de les corals veïnes.

En el programa del concert d’aquest dissabte passat a Sant Francesc de Vilafranca, cada cor oferia quatre obres del seu repertori, i al final tots cantaven conjuntament. Es van poder escoltar cançons de compositors molt diversos com Rossini, Helgen,  Dawson, i d’autors catalans com Clavé, Morera, Millet o Llach.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: