Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les meses electorals de l’1-O s’han constituït amb normalitat però amb problemes informàics

A les 7 del matí començava dins els col·legis electorals la tasca dels representants de l’administració i apoderats dels diferents partits polítics per tenir-ho tot o gairebé tor enllestit per les 9.

Un dels representants de la Generalitat i emplaçat a l’escola Baltà Elies de Vilafranca, Josep Bonfill, explicava com s’ha iniciat la jornada i com s’ha complicat amb els problemes informàtics que han provocat que les votacions siguin manuals.

A les instal·lacions de l’Enològica de Vilafranca la situació ha estat similar: retard en l’obertura del col·legi electoral esperant que arribés l’urna i problemes amb els servidors. Ho explicava el Josep Majem, interventor de Solidaritat Catalana.

Pel que fa a la constitució de les meses electorals, s’ha produït amb total normalitat però de manera molt diferent a l’habitual. S’han demanat voluntaris entre tots els presents a primera hora i la gent no ha dubtat ni un segon a oferir-se, és el cas de la Nuria Gaspar, vocal a una de les meses del Baltà Elies.

Les sensacions dels membres de les meses són molt bones en el que portem de jornada, malgrat els problemes informàtics que han impedit que no es pugui desenvolupar el cens universal a Vilafranca tal i com estava previst tot provocant un procés més lent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: