Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull assegura que Vilafranca “està molt a prop de tenir parada de trens regionals”

L’alcaldable de CiU diu que les negociacions perquè Vilafranca pugui tenir parada de trens regionals ràpids a Barcelona i Tarragona “estan molt avançades”.

El convergent ha explicat que s’ha reunit, entre altres, amb l’alcalde de Tarragona i el rector de la Rovira i Virgili i que els dos “s’han mostrat predisposats a ajudar-lo” en aquest sentit.

A l’entorn de la llosa de cobertura de les vies, les obres avancen i es preveu que la setmana que ve ja estiguin oberts els enllaços per als pas de vianants entre els barris del Poble Nou i La Girada. Regull ha dit que “en poques setmanes l’aparença de la llosa i el seu entorn haurà canviat radicalment” i s’ha mostrat contrari a parar les obres i repensar l’espai perquè, segons diu, “els veïns ja han esperat massa”. Sobre el cobriment fins al pont de Moja, CiU espera que es pugui desencallar després de les eleccions municipals. Regull ha explicat que a principis de març va fer arribar a ADIF una proposta de conveni en la que es recull el cobriment total, les pantalles acústiques al sud del Pont de Moja i al nord del Pont del Carril, la reposició del carrer Santa Fe i la reducció de velocitat en el pas per Vilafranca per tal de minorar sorolls i vibracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: