Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La novena edició del Jovestiu oferta 350 places per a joves de 13 a 30 anys de Vilafranca

La regidora de joventut, Anna Doblas, acompanyada del tècnic Ruben Calvo ha presentat l’edició d’aquest 2015 del Jovestiu, un seguit de propostes lúdico-formatives adreçades a joves de la vila de 13 a 30 anys.

Un seguit d’activitats que s’iniciaran el 29 de juny, i finalitzaran el 30 de juliol. La regidora destacava què, com han fet aquests darrers anys, les propostes són fruit del neguit i les demandes dels mateixos joves.

Les activitats s’agrupen sota el lema de forma’t i mou-te, per les dues franges d’edat, tenint present que els interessos i les maneres de fer les coses són diferents dels 13 als 16, que després a partir d’aquesta edat. El tècnic de joventut Ruben Calvo remarcava que s’ha fet una aposta per l’oci actiu i potenciar també la participació dels joves, tant a nivell de receptors com generadors d’activitats.

Enguany s’ofereixen 350 places per a 19 activitats diferents. L’any passat van inscriure’s 318 persones. Les inscripcions es poden fer on-line a través del formulari que es pot trobar al web del Servei d’Informació i Assessorament per a Joves, el SIAJ, del proper 1 de juny fins el dia 17 del mateix mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: