Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidata d’ERC, Mònica Hill, ha votat acompanyada de part de la seva candidatura

L’alcaldable d’Esquerra Republicana, Mònica Hill, ha votat a les 11 del matí al col·legi electoral ubicat a la biblioteca Torras i Bages, i ho ha fet acompanyada d’una part del seu equip a la candidatura per Vilafranca.

Ahir va passar una jornada de reflexió descansant a casa, amb la família, desprès de l’activitat de campanya i precampanya, amb nombrosos actes, reunions i porta a porta.
Avui afronta la jornada de forma positiva.

Mònica Hill assenyala que avui fa un dia magnífic per aprofitar-lo, però recorda que val la pena anar a votar abans de sortir, o tornar més d’hora per votar, abans de les vuit, que és quan tanquen els col·legis electorals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: