Dimarts, 10 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Gelida agraeix el suport rebut i denuncia les males pràctiques del PSC durant la jornada electoral

Els 705 vots obtinguts aquest 24-M fan que ERC de Gelida torni a ser el primer partit de l’oposició, passant de 2 a 3 regidors, encapçalats per Lluïsa Llop, alcaldable i actual regidora, i les noves incorporacions de Daniel García Peris i Marga Bertran.

ERC va felicitar el PSC la mateixa nit electoral, però fa públic que diumenge al migdia va denunciar-lo a la Junta Electoral per utilització fraudulenta del cens electoral. Aquesta pràctica, coneguda com a “passar el rasclet”, consisteix en que els apoderats del partit miren a les llistes del cens qui no ha anat a votar i van a buscar aquells a qui poden convèncer. Inicialment, la Junta Electoral va confiscar les llistes per tal que no sortissin dels col·legis electorals, però per la tarda va resoldre que no podia impedir físicament el moviment d’aquests documents perquè són part del material dels partits.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Vilafranca, punt de trobada
Comerç de proximitat
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: