Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca denuncia que l’han exclòs de la convocatòria d’ajuts per a la millora de locals

El Casal Popular denuncia que, per segon any consecutiu, la convocatòria pública de l’ajuntament de Vilafranca per a la concessió d’ajuts i subvencions per a la millora de locals exclou clarament i de forma intencionada totes les millores dels locals d’entitats estables iniciades i fetes durant el 2014.

Al mateix temps, expliquen que els canvis en el sistema de punts afavoreixen les entitats que ja van ser subvencionades el 2014 atorgant-los 40 punts, xifra determinant per obtenir la subvenció.
Les modificacions de la convocatòria 2015 respecte la de l’any passat els fan pensar que el govern municipal té una clara voluntat d’excloure’ls de la convocatòria.

Tot i que manifesten no voler dependre de subvencions públiques, consideren que aquesta convocatòria és discriminatòria i no respecta el principi d’igualtat davant la llei i han presentat un recurs de reposició per considerar-la nul.la de ple dret.

Des del Casal Popular de Vilafranca recorden que el seu local ha acollit actes de les Festes de Sant Raimon o del Dia del Graller, que han organitzat actes amb altres col·lectius i que han dinamitzat l’espai amb cicles, actuacions i xerrades oberts a tothom amb la voluntat de ser un referent cultural i social de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: