Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Dissabte Vinseum acollirà una matinal amb expert de la salut i l’esport

Es tracta d’una iniciativa emmarcada en els actes de la capitalitat cultural de Vilafranca aquest 2015, i que pretén comptar amb la presència de professionals de prestigi reconegut en la medicina de l’esport.

La jornada s’iniciarà a les 10 del matí, a l’Auditori de Vinseum. La regidora d’Esports, Anna Doblas, va presentar la jornada acompanyada de la gerent d’Espai d’Esport, Regina Esclasans, que són coorganitzadors de l’activitat.
Esclasans remarcava que es pretén donar la possibilitat al públic en general de seguir les explicacions de professionals de primer nivell, i participar també del posterior debat. Seran ponències breus, de 20 minuts, que un cop acabin obriran la possibilitat a recollir preguntes dels assistents. Esport i salut, com explica Esclasans, van molt lligats i reforçar aquesta idea és un dels objectius de la jornada.

Entre els ponents hi ha el doctor Ramon Cugat especialista en traumatologia i cirurgia ortopèdica; el doctor Eduard Mauri, especialista en medicina de l’esport; el doctor Adolf Descalzi, especialista en cardiologia ; el doctor Jordi Porta, doctor i catedràtic en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; Efrain D’Jesús, Fisioterapèuta i osteòpata; i Vitaliano Casciu, posturòleg i especialista en problemes d’esquena. Precisament aquest darrer va assistir també a la presentació de la jornada, i va destacar la importància de poder parlar directament amb els ponents.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del faceboock d’Espai d’Esport.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
02:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: