Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

19 corals de la Federació Catalana d’Entitats Corals participaran en la trobada que es farà el 7 de juny a Vilafranca

Aquest acte, emmarcat també dins dels de la Capital de la Cultura Catalana, està organitzat per la FCEC, i concretament per els dos delegats de la zona de l’Alt i Baix Penedès, Garraf, Anoia i Baixa Segarra que són membres de la coral del Centre Excursionista del Penedès.

Isabel Sala i Josep Bonfill van estar acompanyats del regidor de cultura en funcions, Raimon Gusi, en la presentació de la trobada.
Com van explicar, seran 19 formacions amb prop de 550 cantaires els que participaran en aquesta activitat. Sala i Bonfill ja fa temps que pensaven en organitzar alguna activitat aquest 2015 a Vilafranca. Al llarg del diumenge 7 de juny hi haurà cinc espais del centre de la vila on les corals aniran passant per oferir les seves cançons.
Els espais seran la plaça de la Vila, la plaça de Santa Maria, la plaça Constitució, la Rambla de Sant Francesc i la Rambla de Nostra Senyora. Entre les corals participants hi ha la Laroc, la Polifònica i la del Centre Excursionista, de Vilafranca. A banda d’aquestes tres que formen part de la FCEC, també cantaran les corals vilafranquines Xamusia, la Societat Coral Penedès i la coral de la Girada.
La trobada acabarà amb el concert que oferirà la coral Polifònica de Puig-reig a la Basílica de Santa Maria a partir de un quart de 6 de la tarda.
La primera intenció era fer el concert a l’Auditori, però davant la previsió de públic, s’ha decidit buscar un aforament més gran com el de la Basílica. Les entrades anticipades es poden comprar al preu de 5€, i en tenen els membres de la coral del CEP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: