Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raimon Gusi posa en valor l’experiència i fa una crida a portar una vida activa

L’exregidor de l’Ajuntament de Vilafranca va protagonitzar el pregó de la 18a Setmana de la Gent Gran-Festa de l’Envelliment Actiu.

Aquests dies se celebra la 18a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca-Festa de l’Envelliment Actiu. Després de no poder-se celebrar les edicions de 2020 i 2021, amb motiu de la pandèmia, la Setmana de la Gent Gran ha tornat amb el seu format presencial sota l’organització de la regidoria de la Gent Gran. Els actes arrencaven aquest dilluns al saló de plens de la Casa de la Vila amb el pregó a càrrec de Raimon Gusi, exregidor de la Gent Gran de l’Ajuntament.

En el seu pregó, Gusi va posar en valor l’experiència i el coneixement de les persones grans i va fer una crida a portar una vida activa.

L’activitat de la setmana de la gent gran continua amb exhibicions de balls en línia a càrrec dels grups dels Casals Municipals d’Avis, la celebració de les Noces d’Or de les parelles vilafranquines, la representació de l’obra Don Joan Tenorio, per part del grup Teatre Gran de Vilafranca, l’arrossada intergeneracional avis-néts a l’Espai Muntanya de Sant Jaume i la sarsuela ‘Cançó d’amor i de guerra’, que tancarà el programa diumenge a l’auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: