Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Futura Penedès organitza la 1a trobada pública – privada de la Vegueria

L’objectiu és definir els projectes estratègics de futur que poden vertebrar el creixement i la dinamització de la Vegueria Penedès en un moment encara inicial de la seva creació.

Sota el lema ‘La col·laboració pública – privada com a motor de vertebració i dinamització de la Vegueria Penedès’ la fundació Futura Penedès organitza el dijous 2 de març la primera trobada pública – privada de la Vegueria.

La presidenta de Futura Penedès, M. Josep Tuyà, acompanyada pel vocal de l’entitat Raimon Gusi i el representant del Consell Comarcal, l’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Pro Penedès Joan Manel Montfort, ha presentat la jornada en roda de premsa.

L’objectiu és definir els projectes estratègics de futur que poden vertebrar el creixement i la dinamització de la Vegueria Penedès en un moment encara inicial de la seva creació.

La jornada tractarà diferents eixos temàtics, com salut i entorn, tecnologia i educació o empresa i societat, amb la participació d’experts procedents tant de l’àmbit públic com privat per oferir visions diverses sobre aspectes clau del desenvolupament territorial. La jornada és oberta a tothom però, segons els organitzadors, pot ser d’especial interès per a càrrecs electes i tècnics de l’administració, així com per a aquelles persones que es presentin a les eleccions municipals.

La trobada comptarà també amb una taula amb la participació dels Consells Comarcals de la Vegueria i una conferència de Fèlix Simón, autor del llibre ‘Xalant per la Vegueria Penedès’.

Es tracta d’un programa complet amb una trentena de ponents que permetrà reflexionar sobre el present i el futur de la vegueria. Un espai que des del Consell Comarcal, on tindrà lloc la jornada, es valora positivament.

La confecció del programa de la trobada ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i es pot consultar al web de Futura Penedès. Allà també es pot fer la inscripció a la jornada, que tindrà lloc el dijous 2 de març, de nou del matí a set de la tarda. El cost per participant és de 50€, amb l’esmorzar i el dinar inclosos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: