Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enrico Onofri, un dels millors i més reconeguts violinistes a nivell mundial, actua dissabte a l’Auditori Municipal amb l’OCP

Aquest dissabte 2 de maig, a les 7 de la tarda, continua la programació professional a l’Auditori de Vilafranca amb el concert que porta per títol El violí barroc d’Enrico Onofri i que anirà a càrrec d’aquest excepcional violinista italià i l’Orquestra de Cambra del Penedès.

El director de l’Orquestra de Cambra del Penedès, Màrius McGuinnes remarca que els penedesencs tindrem el privilegi de poder gaudir d’un dels millors i més reconeguts violinistes a nivell mundial, dins l’àmbit de la música antiga. Ja fa temps que des de l’OCP se li va proposar poder fer aquest concert.

Onofri posarà el seu talent excepcional al servei d’obres dels grans compositors del barroc italià com Corelli, Geminiani, Vivaldi i Bach, fent arribar al públic amb les seves interpretacions l’esperit dels compositors. Per McGuinnes és un dels esdeveniments musicals més importants que es podran gaudir amb l’Orquestra de Cambra del Penedès a l’Auditori Municipal.

Al final del concert s’oferirà una degustació de vins i caves Gramona maridat amb una selecció de formatges de Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: