Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca completen la primera actuació a casa amb tres castells de 8, l’inèdit 10 de 7 i el pilar de 6

Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca han arrencat oficialment la temporada amb la primera actuació a Vilafranca, en motiu del Dia del Graller.

Com és habitual, els Verds han estrenat els primers castells de 8 de l’any. En una actuació en solitari i a on els castells s’anaven alternant en temes musicals interpretats per diferents grups de grallers, els vilafranquins van realitzar fins a quatre castells més el pilar. A la primera ronda, els vilafranquins van estrenar el 3 de 8. Com a segon castell els Verds van apostar per una construcció mai vista fins el moment, el 10 de 7. El cap de colla, Pere Almirall, apunta que és una construcció pensada per anar-la pujant i que ofereix possibilitats de pujar a molts castellers. Com a tercer castell van descarregar la primera torre de 8 amb folre de la temporada i van acabar amb el 4 de 8. A més, com a pilar van descarregar també el primer de 6 de l’any. Els Castellers van posar el punt i final a l’actuació amb quatre pilars de 4. Però aquesta diada també va ser especial perquè els castellers de Vilafranca van comptar amb la presència d’una TV xinesa que va estar des de dimecres a la vila per seguir de prop el món casteller i culminar el seu programa amb la participació d’aquests protagonistes xinesos a la diada castellera del Dia del Graller. La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà aquest diumenge, 26 d’abril, a Martorell, en motiu de les Fires de primavera de la localitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: