Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 22è dia del graller es tanca amb la presència de la música tradicional als carrers

La Coordinadora de Grallers de Vilafranca tancava ahir els actes de la vint-i-dosena edició del Dia del Graller, uns actes que s’han estès al llarg de dos caps de setmana amb multitud d’esdeveniments adreçats a músics i al públic en general.

Aquest dissabte, aprofitant el matí de mercat a Vilafranca, sis grups de grallers es van situar en sis balcons dels carrers i places del centre per fer arribar la música de gralles a tothom.

El president de la coordinadora Jordi Mestres apuntava que aquesta és una bona manera de comunicar a la gent que se celebra el dia del graller.

A banda del toc de balcó, el dia del graller va sortir al carrer amb el tomb per la vila de dissabte a la tarda. Els Gegants Bojos de Solsona eren els convidats i estaven acompanyats per la música de les bandes de les escoles de Vilafranca i Berga. També hi va haver un carajillo concert i un concert del quartet de gralles 4 quarts diumenge a la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: