Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Jordi Mestres acaba de publicar el seu primer recull de contes

Amb el títol ‘Vini, Vidi, Vinci’, és un llibre publicat per l’editorial El Cep i la Nansa.

El llibre constitueix el debut en el món de la literatura de ficció d’aquest farmacèutic, que va ser durant 30 anys cap del laboratori de la Mancomunitat Penedès-Garraf. La glossa del llibre, que conté un total de trenta narracions breus, anava a càrrec del poeta i crític literari Jordi Llavina en un acte organitzat conjuntament per l’editorial vilanovina i La Cultural Llibreria.
Les històries que explica Jordi Mestres en aquest recull de 30 contes parteixen de la realitat més quotidiana i els seus protagonistes són personatges versemblants que viuen immersos en el seu propi món i tenen dificultats per expressar els seus sentiments i obrir-se als altres. Amb aquest put de partida, la vida d’aquests individus es va embolicant progressivament fins a portar-los a viure situacions extremes davant de les quals caldrà reaccionar d’alguna manera. Una de les característiques dels contes és el realisme màgic que Mestres infon a les seves històries per tal d’oferir uns desenllaços del tot sorprenents i imprevistos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: